Всички обяви
Курсове и обучение
Професионални
Наблюдавай

Курс за Професия Екскурзовод, Пловдив. Перспектива и Развитие.

гр. Пловдив
Публикувана на 2021-08-26 14:57:10

Професия "Екскурзовод" е професия с отлични перспективи за работа и развитие, както в България, така и по света.

Обучението по Eкскурзоводство в Училище CAMBRIDGE CENTER - PLOVDIV Ви дава възможност да придобиете необходимите знания и практически умения за упражняване на професията, както и да придобиете Легитимен международен сертификат, който Ви отваря врати за работа по целия свят.

След завършване на обучението, курсистите могат да работят в турагенции, хотели, туристически комплекси, различни туристически обекти като музеи, национални забележителности, като гидове или екскурзоводи на свободна практика.

Обучението се провежда от специално обучени преподаватели-лектори, с дългогодишен опит във воденето на обучения в сферата на туризма и културното наследство. 

След завършване на курс за Екскурзоводи, обучаваните имат възможност да положат държавен изпит по регламента, упоменат в ЗПОО на МОН и да получат държавно удостоверение (за курс "Екскурзовод - Базов") или свидетелство по образец на МОН (за курс "Екскурзовод - ІІІ-та степен" Мастър програма). 

Разликата в двата курса и в дипломите, издавани в края на обучението е в степента на квалификация.

Държавното удостоверение, издавано за част от професията е по-ниска степен на квалификация в специалността и отразява придобиване на компетенции за професионално обучение, докато ІІІ-та степен на професионална квалификация, с която се добива Държавно свидетелство е най-висока степен по специалността, обхваща цялата професия с принадлежащите й модули и има по-висока стойност пред институциите в Европа и света.

Като държава членка на ЕС, държавните дипломи имат валидност в Европейския блок и са признати в голяма част от държавите по света.

За повече информация и записване, заповядайте при Нас:

Училище CAMBRIDGE CENTER - PLOVDIV

гр. Пловдив, ул. Пролет 2  

тел.: 0895622475; 0878677344; 032/632093

mail: cambridge.pld.2021@mail.bg / сайт: http://cambridge-centre.eu

Цена
Цена:     По договаряне
Училище CAMBRIDGE CENTER - PLOVDIV
В Prodavash.BG от 2021-06-04 15:58:46


Обяви на потребителя Училище CAMBRIDGE CENTER - PLOVDIV
Още обяви в Prodavash.BG

Prodavash.BG - сайт за безплатни обяви.
Използването на Prodavash.BG или публикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия за ползване на Prodavash.BG