Всички обяви
Градина
Семена, разсад, торове
Наблюдавай

Biohumus Универсален

гр. Сливен
Публикувана на 2022-01-12 13:24:02

Доставка: Купувача
Състояние: Ново

Biohumus Универсален 40 л

(червена опаковка)

РАЗФАСОВКА :

Торба 40 л - 12,40 лв.

Торба 20 л  - 7,00 лв.

Торба 10 л - 3,70 лв.

Торба 5 л - 2,00 лв.

Торфен субстрат, състоящ се от: 30% БИОХУМУС, 30%ТОРФ, 30% КОМПОСТ и 10% ПЕРЛИТ, готов за употреба. За пресаждане на всички видове цветя, засяване на семена, пикиране на разсад, отглеждане в саксии и сандъчета на цъфтящи, зелени , вечнозелени храсти, зеленчукопроизводсто и овощарство. Биохумусът подобрява физичните свойства на почвата.

В цветарството се прилага като компонент в торопочвената смес, а също така и като подхранващо средство. Торените растения развиват интензивно листна маса, с по – ранен цъфтеж и имат по – едри, добре оцветени и ароматни цветове.

В зеленчукопроизводството биоторът улеснява покълването на

семената, подпомага развитието на богата коренова система, ускорява вегетацията, което гарантира по – ранна и по – качествена продукция.

Биохумусът е най – добрия тор. Той съдържа огромни количества полезни бактерии, микроорганизми, витамини, аминокиселини и
е с изключителна гама от микроелементи необходими за живота на едно здраво растение. Те са над 100 пъти повече, отколкото в оборската и неорганичната тор.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО:

Използвайте продуктите от органични течни торове, от серията TOP GUN, произведени по специална технология от „ОРГАНИК ФАРМ” ООД . Екстрактът от биотор, придобит с помощта на Червен Калифорнийски Червей е ефективен хуминов тор, за почвено и листно
приложение при всички видове стайни, балконски, градински цветя, При засаждане и пресаждане на растения в саксии – използва се смес от субстрата маслено етерични растения, билки, подправки, храсти, тревни площи и овошки. Богат на микро и макро елементи, необходими за развитието на едно здраво растение.

v Повишава обема и масата на кореновата система

v Повишава устойчивостта към стресови фактори, като суша и студ

v Увеличава имунитета на младите растения

v Повишава фотосинтезата и натрупването на хлорофил

v Стимулира растежа и развитието на растенията

Торените с TOP GUN растения, развиват интензивно зелена листна маса, с по – ранен цъфтеж, с по – добре оцветени и ароматни цветове.

НАЧИН НА УПОТРЕБА И ДОЗИРОВКА:

При наличие на градинска почва, сместа може да бъде от субстрат и почва, в съотношение 1:1.

  • При подхранване на стайни саксии – отнема се част от горния слой на почвата и се добавят, от субстрата 6 – 8 с.л., на средно голяма саксия, след това почвата се връща обратно отгоре и се полива обилно с вода. Процедурата се повтаря нa всеки 2 – 3 месеца
  • При отглеждане на цветя в градина – рано на пролет се тори със субстрата в доза 1 – 2 л/кв.м, след което се прекопава
  • При засаждане на открито – в гнездото или лехата се слагат по 150 – 200 мл на растение, покрива се с почва и се оросява.
  • Третиране на семена и луковици – приготвя се разтвор на субстрата с вода в съотношение 1:1 обемно. Разтворът се оставя да отлежи 48 часа, като периодично се разбърква, след което се прецежда. Семената или луковиците за садене се накисват в извлека за 4 часа. След това се оставят да изсъхнат и се садят след 48 часа.
  • Подхранване на зеленчуци – подхранва се при норма 200 – 300 мл на растение.
  • При тревни площи – субстрата се внася в норма 1 – 2 л на кв.м и се прекопава с почвата. След всяко косене допълнително се подхранва с 300 – 500 мл на кв.м от субстрата и се полива обилно.
  • За подхранване на плодни дръвчета – в зоната на корена около стеблото се поръсват от 2 до 6 литра, в зависимост от възрастта и големината на дървото.

При нужда се подхранва допълнително с течните торове, от серията TOP GUN, като поливате на всеки 15 – 20 дни.

Съхранение:

На сухо и защитено място

от 5-25 °C.

Цена
Цена:     12.40 лв.
Органик Фарм ООД
В Prodavash.BG от 2019-01-22 17:41:01


Обяви на потребителя Органик Фарм ООД
Още обяви в Prodavash.BG

Prodavash.BG - сайт за безплатни обяви.
Използването на Prodavash.BG или публикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия за ползване на Prodavash.BG